Imetysohjaus

Ilmaiset keskusteluryhmät Kampissa

Doulakan Imetystaitoryhmä äideille vauvoineen kokoontuu kerran kuussa keskustelemaan imetyksen iloista ja suruista. Myös odottajat ovat lämpimästi tervetulleita! Ilmoittautua ei tarvitse, mutta olethan paikalla ajoissa. Vaikka tapaamisilla on teemat, voidaan keskustelunaiheita muokata osallistujien tarpeiden mukaisiksi kulloisellakin tapaamiskerralla. Ryhmään voi tulla oppimaan imetystaitoja mitä moninaisimmissa asioissa imuotteen parantamisesta rintatukoksen hoitoon ja jo isomman lapsen imetykseen.

Syksyn ajat ja aiheet ovat:

la 25.8. klo 13-15 Maitomäärän lisääminen

la 27.10. klo 13-15 Oikea imuote

la 24.11. klo 13-15 Vauvahieronta

Ryhmät pidetään Doulakan työhuoneella joogastudio Manipuran tiloissa Kampissa. Osoite on Salomonkatu 19. Kävele ravintola Tandoorin ja kampaamo Unikan välisestä portista sisäpihalle, portti on auki vaikka näyttää kovin suljetulta. Jatka alas rinnettä vasemmalle (kyltti seinällä osoittaa oikeaa suuntaa), Studio Manipura on toinen ovi oikealla. Vaunut jätetään ulkopuolelle: ylätasanteella on katos, jonka alle ne saa sateensuojaan. Ellei ulko-ovi ole auki, soita Doulakan numeroon 045 3223022. Talossa on parhaillaan menossa julkisivuremontti, jonka vuoksi oikean reitin löytäminen voi olla tavallista mutkikkaampaa.

Kaikissa ryhmissä on teetarjoilu.

Huomaathan, että ryhmän tapaaminen peruutetaan, jos vetäjä on synnytyksessä. Peruutuksesta ilmoitetaan tällä sivulla päivämäärän kohdalla: tarkista tilanne ennen tuloasi!


Imetystaito™ -valmennus

Imetystaito™ Ihmeellinen imetys on raskauden viimeisellä kolmanneksella oleville tarkoitettu kolmen tunnin imetystietoisku. Käymme läpi synnytyksen niiltä osin, kun se vaikuttaa imetykseen. Puhumme imetyksen ensihetkistä ja mitä odottaa sairaalassa vauvan synnyttyä. Kuulet, miten kannattaa toimia, jotta imetys lähtisi käyntiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Saat ajatuksen siitä, millaista imetysarki on kotiutumisen jälkeen ja miten järjestää se toimivaksi. Saat hyviä vinkkejä imetyksen alkuun ja pidemmällekin: puhumme siitä milloin imettää, kuinka pitkään kerrallaan, millaisia imetysasentoja kannattaa kokeilla ja miten imetystä voi tarvittaessa tehostaa. Imetystukinuket Matilda ja Esko auttavat imetysasentojen hahmottamisessa. Tutustumme myös rintapumppuun ja imetysapulaitteeseen ja keskustelemme siitä, miten imetys muuttuu vauvan kasvaessa. Saat mukaasi pienen imetystietopaketin ja voit ottaa ohjaajaan tarvittaessa uudelleen yhteyttä synnytyksen jälkeen.

Imetysvalmennukset pidetään Kampissa, Helsingissä.

Valmennuksen hinta on 39 euroa/3 tuntia/hlö.


Kun ilmoitat samaan koulutukseen tai valmennukseen kaksi henkilöä, saat toisen puoleen hintaan.

Toinen osallistuja voi olla puoliso, tukihenkilö, doula tai odottava kaveri, kaikki käy. Käytä varatessasi koodia VALMENNUSTUPLA.

Kaikissa koulutuksissa ja valmennuksissa on mahdollisuus tutustua tens-laitteen käyttöön synnytyksessä, tehdä laitevarauksia ja ostaa Doulakan verkkokaupan synnytystarvikkeita paikan päällä.

Koulutusten ja valmennusten hinnat sisältävät koosteen opetetuista asioista sekä teetarjoilun.