Muut koulutukset

Rebozoaamut

Aamut sopivat sekä synnyttäjille ja puolisoille synnytykseen valmistautumiseen että tukihenkilöille, doulille ja terveydenhuollon ammattilaisille liinahierontatekniikoiden harjoitteluun. Saat tietoa myös Doulakan palveluista ja mm. tens-laitteen vuokraamisesta Doulakan kautta. Varaa paikkasi verkkokaupasta!

Evidence Based Birth® -koulutukset

EBB® -ohjaajan vetämiä kansainvälisesti tunnustettuja synnytyskoulutuksia sekä synnyttäjille ja perheille että synnytysammattilaisille. Katso tulevien koulutusten päivämäärät ja tee varaukset verkkokaupassa.


Doulasta oli mielettömästi hyötyä! Luottamus, hieronta ja henkinen läsnäolo auttoivat eniten. Allas ja tens-laite saatiin kätevästi doulan kautta myös.

Saija, 37 v.

Our doula gave both me and my husband important support during labor, and was indispensable source of information and guidance before and after the birth.

Michele, first baby

Veera played an important role in making our daughter’s birth a positive, peaceful experience for everyone. We will absolutely hire a doula for any future children.

Michele, first baby

Doulasta oli ehdottomasti paljon hyötyä, sekä itselleni että kumppanilleni. Saimme juuri sellaista tukea kuin olimme toivoneetkin.

Paula S., 31 v.

Sain asiantuntevaa tukea imetyksen alkuhankaluuksiin.

Saara, 40v.

Toivoin lääkkeetöntä synnytystä: ilman doulaa olisin kuitenkin todennäköisesti ottanut epiduraalipuudutuksen.

Saara, 40v.

Doulan valitsemisessa on tärkeää saada kemiat toimimaan. Veeraan on helppo luottaa ja hänestä huokuu aitous. Olen todella tyytyväinen että löysin juuri oikean ihmisen tueksemme!

Emmi, 28 v.

Keskustelut Veeran kanssa tukivat valmistautumistani synnytykseen. Sain luodata ajatuksia, pohtia ääneen ja kuulla hyödyllisiä vinkkejä. 

Jutta, 28 v.

Doula loi uskoa kun amatööriltä meinasi usko loppua. Myönteinen juttu!

Risto, puoliso ja isä.

Akupisteiden painelu vauhditti supistukset todella hyvin käyntiin ja Gua sha tuntui synnytyksen aikana hyvältä.

Paula S., 31 v.